HAON lakóhelyem

2012.10.04. 07:54

A TEVA-tól lopott, drága gyógyszerekkel bizniszeltek

Debrecen - A TEVA debreceni gyáregységéből származó, morfin hatóanyagú fájdalomcsillapítókkal, étvágycsökkentőkkel kereskedtek volna azok a vádlottak, akik csütörtökön délelőtt állnak a másodfokon eljáró Debreceni Ítélőtábla büntetőtanácsa elé. Az öt férfit 2009 tavaszán kapcsolták le a rendőrök, akik a Látóképi Csárda parkolójában, a tabletták egy részének átadáskor ütöttek rajta a csoporton.

Debrecen - A TEVA debreceni gyáregységéből származó, morfin hatóanyagú fájdalomcsillapítókkal, étvágycsökkentőkkel kereskedtek volna azok a vádlottak, akik csütörtökön délelőtt állnak a másodfokon eljáró Debreceni Ítélőtábla büntetőtanácsa elé. Az öt férfit 2009 tavaszán kapcsolták le a rendőrök, akik a Látóképi Csárda parkolójában, a tabletták egy részének átadáskor ütöttek rajta a csoporton.Az elsőfokú bíróságként eljárt Debreceni Törvényszék tavaly novemberben több éves fegyházbüntetéssel sújtotta a vádlottakat.

A részletek a nap folyamán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!