HAON lakóhelyem

2012.10.10. 18:17

Három órát várakoznak kilépésre a kamionok Ártándnál

Debrecen, 2012. október 10., szerda (MTI) - A megnövekedett forgalom miatt szerda délutánra három órára nőtt a tehergépkocsik várakozási ideje Románia felé a kilépő oldalon az ártándi határátkelőnél; a személyautóknak nem kell várakozniuk - közölte a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője az MTI-vel.

Debrecen, 2012. október 10., szerda (MTI) - A megnövekedett forgalom miatt szerda délutánra három órára nőtt a tehergépkocsik várakozási ideje Románia felé a kilépő oldalon az ártándi határátkelőnél; a személyautóknak nem kell várakozniuk - közölte a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője az MTI-vel.Kovács Károly rendőr százados elmondta: a 42-es úton mintegy tíz kilométer hosszan torlódtak fel a határ előtt a kamionok, így azt javasolják, hogy aki teheti, Gyulánál hagyja el az országot. Mint mondta, ha a kamionsor eléri a határtól tizenöt kilométerre fekvő Mezőpeterdet, akkor minden tehergépjárművet Gyula irányába fognak terelni.

A határátkelőnél a bejövő forgalom folyamatos - tette hozzá a százados.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!