HAON lakóhelyem

2012.10.01. 19:29

Semmibe vették a szabályokat

Ártánd - Nyolc kilépésre jelentkező tehersofőrre szabtak ki 150-150 ezer forintos közigazgatási bírságot az ártándi határátkelőn vasárnap délelőtt azért, mert nem tartották be a nehéz tehergépjárművek közlekedésére vonatkozó korlátozásokat – tájékoztatott a biharkeresztesi határrendészek hírei alapján a rendőrség.

Ártánd - Nyolc kilépésre jelentkező tehersofőrre szabtak ki 150-150 ezer forintos közigazgatási bírságot az ártándi határátkelőn vasárnap délelőtt azért, mert nem tartották be a nehéz tehergépjárművek közlekedésére vonatkozó korlátozásokat – tájékoztatott a biharkeresztesi határrendészek hírei alapján a rendőrség.Egy belépni szándékozó román állampolgár esetében megállapították, hogy az általa vezetett gépjármű rendszáma szerepel a körözési rendszerben, mert a tehergépkocsit Olaszországban eltulajdonították.

A berettyóújfalui rendőrkapitányságon tartózkodási tilalom megsértése bűncselekmény miatt eljárást indítottak egy kilépésre jelentkező moldáv állampolgár miatt, ugyanis a férfi ellen beutazási és tartózkodási tilalmat rendeltek el korábban egy 20 ezer forintos helyszíni bírság meg nem fizetése miatt.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!