haon-sportoldal

2008.12.28. 17:36

Arattak a bethlenes lányok

<p>Debrecen – A közelmúltban rendezték meg a már hagyományos országos meghívásos VII. Bethlen kupát, ahol idén is színvonalas tornaversenyre került sor az V-VI korcsoportos középiskolások lány csapatai között.</p>

Nagykőrösről, Siklósról és Nyíregyházáról érkeztek csapatok, kiegészülve a debreceni alakulatokkal, a Bethlen, a Medgyessy és az Irinyi tornászaival, így hét csapat versengett a dobogó első helyéért.

A bethlenes lányok idén is kitettek magukért, hiszen a Medgyessy és a Toldi (Nagykőrös) csapatát megelőzve végeztek az élen.

EREDMÉNY 1. Bethlen Gábor Közgazdasági Szki és Szaki (Badár Gyöngyi, Balogh Kata, Németi Dóra, Kovács Boglárka, Erdős Anikó, Meszesán Krisztina, Kerékgyártó Edina, edző: Antal Mária). 2. Toldi Miklós Gimnázium (Nagykőrös), 3. Medgyessy Ferenc Gimnázuim (Berecz Dorottya, Dobi Bernadett, Horváth Angéla, Bendly Barbara, Bucsku Dóra, Szabó Nóra, edző: Labodáné Fésüs Mónika), 4. Siklósi Közoktatási Intézmény, 5. Zrínyi Ilona Gimnázium (Nyíregyháza), 6. Arany János Gimnázium (Nagykőrös), 7. Irinyi Gimnázium (Bíró Kinga, Tóth Evelin, Kenét Henriett, Lázár Enikő, Páricsi Lili, Tarányi Rebeka, edző:Felföldiné Kiss Klára). Egyéni: 1. Meszesán Krisztina, 2. Erdős Anikó, 3. Kovács Boglárka, 4. Királyi Melinda, 5. Détári Anikó, 6. Szabó Nóra.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!