haon-sportoldal

2011.03.06. 18:01

Egyszer sem estek kétségbe a Lokisok

<p>Kézilabda - A Ferencváros legyőzése akkor ér sokat, ha a Loki Vácott is nyer szerdán.</p>

Fantasztikus hangulatú rangadón, 29–26-ra legyőzte a DVSC-Korvex alakulata az FTC-t a női kézilabda-bajnokság legutóbbi fordulójában. Bár a siker igazi csapatmunka eredménye volt, nem lehet elmenni szó nélkül Bogdanovics Annamária teljesítménye mellett, aki 11 góllal terhelte meg a zöldek kapuját.
 

Egy az egyben


– Örülök, hogy ilyen jól kijött a lépés, de ez a csapat érdeme is, hiszen sok egy az egy elleni szituációt megnyertem, ami csakis úgy sikerülhetett, hogy a társak segítették ezt a játékhelyzetet – nyilatkozta a debreceni Naplónak a válogatott formában játszó irányító, aki elmondta, nem volt százszázalékos állapotban a meccsen, mivel náthával és torokfájással küszködött. A népszerű lokista elárulta, azóta már megnézte felvételről a meccset, s újra átélte az élményeket. – Jó volt visszanézni a rangadót, hiszen amellett, hogy győzelemnek örülhettünk, remek volt a hangulat, és izgalmas meccset játszottunk. Ismét megbizonyosodhattam arról, mennyire együtt volt a csapat, kívülről is látszott, nagyon akartuk a diadalt. S az is fantasztikus volt, ahogy a szurkolók velünk együtt „éltek”, a B-közép újfent kitett magáért, de a többi néző is végig mellettünk állt.
 

Volt bennük erő


Bogdanovics azt is elmondta, egész héten koncentráltan készültek a Fradi elleni meccsre, még egy papír is kikerült az öltöző falára, ami mindig emlékeztette a csapatot az előtte álló nagy feladatra.
– A mérkőzésnek voltak kritikus pontjai, például, amikor egyenlítettek a vendégek, ám ekkor sem estünk kétségbe, s ilyenkor mindig volt egy-egy bravúros gól vagy védés, ami átbillentette a gárdát a holtponton, s erőt adott a folytatásra. A mérkőzés vége igencsak heves lett, de ekkor sem veszítettük el a fejünket. Talán mondanom sem kell, hogy milyen boldogok voltunk a meccs után – elevenítette fel a fontos momentumokat a remek irányító.
A korábbi válogatott játékos úgy érzi, ismét jó úton halad a gárda, s ha szerdán is ezt az arcát mutatja az alakulat, akkor Vácott is sikerrel járhat a DVSC-Korvex a bajnoki találkozón. HBN-BN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!