haon-sportoldal

2011.07.14. 10:36

Debreceni úszósikerek a Vásárhelyi Delfin Derbin

Hódmezővásárhely - Az ország összes csapatát felvonultató, igen színvonalas úszóbajnokságot rendeztek Hódmezővásárhelyen Vásárhelyi Delfin Derbi néven 9-10 éves úszópalánták számára.

Hódmezővásárhely - Az ország összes csapatát felvonultató, igen színvonalas úszóbajnokságot rendeztek Hódmezővásárhelyen Vásárhelyi Delfin Derbi néven 9-10 éves úszópalánták számára. A négyszáz tagú Delfin Derbi mezőnyt több mint harminc klub sportolói alkották, akik számára 50-től 200 méterig rendeztek versenyszámokat. A DSC-SI együttese a Jövő SC és a Kőbánya SC mögött a hatodik helyen végzett a csapatösszesítésben. A Debreceni Sportcentrum–Sportiskola úszószakosztályának növendékei közül tizenketten indultak a kétnapos megmérettetésen, ahonnan összesen öt éremmel térhettek haza.

A Delfin Derbi kiemelkedő eredményei

Aranyérmes: Hornyák Annamária (2002) 50 m-es mellúszás

Ezüstérmesek: 4x50 méteres vegyes váltó (Munkácsi Menta, Hornyák Annamária, Lénárt Natália és Vig Szabina), Szálkai Olivér 100 méteres mellúszás, Hornyák Annamária 100 méteres mellúszás

Bronzérmesek: Hornyák Annamária 50 méteres pillangóúszás, Lénárt Natália 100 méteres pillangóúszás

Emellett számos 4-6. hely is jutott a sportiskolásoknak, Molnár Bálint, Sándor Benedek, Kovács András és Hajnal Péter révén.

Edzők: Fazekas Mónika és Kovács Tamás.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!