haon-sportoldal

2011.08.09. 10:54

Rali: Erős mezőny várható a kunmadarasi rallysprinten

Rali - Ismét Kunmadarasra fókuszálnak a ralisok, ugyanis a hétvégén immár harmadik alkalommal rendezik meg a Norton-4 Kupát, ahol Hajdú-Bihar megyét is több pilóta képviseli. A püspökladányi Jobb33 ASE szervezésében nemcsak az egyesület életében, hanem a régióban is a legnagyobb rendezvénnyel rukkolnak elő ezzel a viadallal.

Rali - Ismét Kunmadarasra fókuszálnak a ralisok, ugyanis a hétvégén immár harmadik alkalommal rendezik meg a Norton-4 Kupát, ahol Hajdú-Bihar megyét is több pilóta képviseli. A püspökladányi Jobb33 ASE szervezésében nemcsak az egyesület életében, hanem a régióban is a legnagyobb rendezvénnyel rukkolnak elő ezzel a viadallal. A két naposra tervezett rali viadalon 6 gyorsasági szakaszt kell teljesíteni az adrenalinnal túlfűtött versenyzőknek. Szombat délután háromszor állnak a startzászlóhoz a gépcsodák, majd vasárnap már kora délelőtt ismét háromszor, de ezúttal fordított menetirányban. A szabályok egyszerűek, aki leggyorsabban teljesíti a 66 km versenytávot, az nyeri a 3. Norton-4 Kupát. Több debreceni versenyző is szeretné elhódítani a képzeletbeli babérkoszorút, ezért már napokkal a verseny előtt finomítgatják az autót, hogy a hétvégén a legjobb állapotban tudjanak rajthoz állni.

 

Kemény verseny vár a rali résztvevőire

 

A teljesség igénye nélkül néhány név a startlistáról: Hodosi Gábor (korábbi első osztályú versenyző Ladával), Bihari Péter (jelenlegi másodosztályú pilóta szintén az orosz látványgyárossal) és Gyurkó Tibor, aki a narancssárga BMW-vel a verseny egyik legnagyobb esélyese, hiszen eredményei versenyről versenyre javulnak. A győzelemért folytatott harcba várhatóan sokan beleszólhatnak, így parázs küzdelem várható az utolsó méterekig, ami rendkívüli látvánnyal párosul majd. Egy dolog biztos, a várhatóan több száz fős nézősereg ezúttal sem fog csalódni a versenyzőkben. HBN-AS

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!