haon-sportoldal

2011.11.27. 19:33

Országos bajnokságon első Darvasiak

Darvas, Budapest – Évek óta eredményesen működik Darvason a Darvasi Erőemelő Egyesület, melynek elnöke és edzője Haraszti László.

Darvas, Budapest – Évek óta eredményesen működik Darvason a Darvasi Erőemelő Egyesület, melynek elnöke és edzője Haraszti László.

Haraszti László a szombaton, Budapesten megrendezett Fekvenyomó Magyar Bajnokságon 105 kg testsúlyban bronzérmes, valamint a Masters kategóriában magyar bajnok aranyérmes 220 kg-al, ez most magyar csúcs lett (az előző csúcs 205 kg volt). Ugyancsak ő, a Masters kategóriában abszolút ezüstérmes lett. Így a budapesti versenyen arany, ezüst és bronzéremmel térhetett haza. Egy versenyről három érem kiváló teljesítmény.

Tanítványa, Börcsök Ferenc ugyancsak a Fekvenyomó Magyar Bajnokságon bronzéremmel gazdagította az éremgyűjteményét.

Figyelemre méltó a Darvasi Erőemelő Egyesület fiatal versenyzőinek teljesítménye is. Ők október végén vettek részt Beled településen megrendezett Fekvenyomó Ifjúsági és Junior Magyar Bajnokságon, ahol Zsilai Róbert, Börcsök Ferenc ezüstérmet szereztek, Rimóczi Nándor pedig a negyedik helyen zárta a versenyt.

A képen az országos bajnokságon kiváló eredményt elért darvasi csapat látható (magánarchívum)

 

Vmirjáncki József

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!