haon-sportoldal

2011.12.04. 09:23

Hozta a kötelezőt a Debrecen-Fujitsu

Nehezen indult a találkozó a Debrecen-Fujitsu számára az újonc Kaposvár ellen, kiegyenlített küzdelemben fej-fej mellett haladtak ugyanis a csapatok - egészen második félidőig, amikor is beindult a cívisvárosi henger és záporoztak a gólok.

Nehezen indult a találkozó a Debrecen-Fujitsu számára az újonc Kaposvár ellen, kiegyenlített küzdelemben fej-fej mellett haladtak ugyanis a csapatok - egészen második félidőig, amikor is beindult a cívisvárosi henger és záporoztak a gólok. A házigazda Debrecen végül 16-9-es győzelemmel búcsúzott nagyszerű közönségétől az idei esztendőre. Hétfőn este a címvédő Eger otthonában vizitál a Gyöngyösi-legénység a Vodafone Férfi Vízilabda OB I tizedik fordulójában.

 

Vodafone Férfi Vízilabda OB I 9. forduló

 

Debrecen-Fujitsu – Kaposvári Vízilabda Klub 16-9 (3-2, 3-4, 5-1, 5-2)

Debrecen, 800 néző. Vezette: Horváth Cs., Kovács Cs. T.

 

Debrecen: Mitrovics – BUGAJCSUK 3, VARGA T. 4, Misics, Vindisch F. 2, Létay K. 2, TÓTH Z. 2. Csere: Kistamás Zs., APANASZENKO 1, Hegedűs I. 1, Zoufal N. 1, Simon A., Nébald O. Edző: Gyöngyösi András.

 

Kaposvár: Pelle B. – Papp G. 2, Clayton 1, Horváth D., Prikidánovics N., Juhász-Sz. N. 1, Gyurováth T. 2. Csere: Maár R., Bereczki M. 2, Horváth D. 1, Bakó Cs., Balogh Z., Bognár M. Edző: Bereczki Miklós, Berta József.

 

Gól – emberelőnyből: 10/8, ill. 9/4.

Gól – büntetőből: 1/1, ill. 1/1.

Kipontozódott: Simon Adrián, illetve Prikidánovics Nándor.

 

Gyöngyösi András: – A második negyed után már az a Debrecen volt a medencében, amelyet én is szeretnék látni. Remélem, a jövőben végig ez a csapat pólózik! Bereczki Miklós: – Szerencsére nem volt akkora különbség a két csapat között, mint amilyen messze van egymástól a két város.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!