haon-sportoldal

2011.12.18. 18:49

Sima vereség Dágon

Röplabda - A DEAC a férfi röplabda NB I. tizenötödik fordulójában Dágon szerepelt. Az együttes szimpatizánsai arra gondolhattak, hogy ha az egyetemisták megismétlik az elmúlt hét végi, Kazincbarcika elleni teljesítményüket, akkor akár meglepetést is okozhatnak.

Röplabda - A DEAC a férfi röplabda NB I. tizenötödik fordulójában Dágon szerepelt. Az együttes szimpatizánsai arra gondolhattak, hogy ha az egyetemisták megismétlik az elmúlt hét végi, Kazincbarcika elleni teljesítményüket, akkor akár meglepetést is okozhatnak.Sajnos már az utazás előtt eldőlt, hogy ennek esélye jelentősen csökkent, ugyanis Nagy Márton és Barna Bertalan munkahelyi elfoglaltságai, Magyar Tamás pedig sérülés miatt nem tartott a csapattal. Ráadásul a hajdúságiak későn érkeztek a mérkőzésre, így az első játékrészben alig találtak pontokat. A házigazdáknak ezzel szemben minden bejött, önbizalomtól duzzadó, szép játékot mutattak be. A mérkőzés folyamán valamennyit javult ugyan a debreceni gárda teljesítménye, ami a szerzett pontokban is megmutatkozott, de összességében az elvárható szint alatt teljesített ezúttal Fodor Antal edző tartalékos csapata.

A tények

Dági KSE–DEAC 3:0 (9, 12, 18)

DEAC: Balku Bálint, Leiszt Máté, Orosz István, Gercsák István, Tóth Dániel, Halász Máté. Libero: Szabó Zoltán. Csere: Gyökeres Árpád. Edző: Fodor Antal.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!