haon-sportoldal

2012.03.25. 18:44

Újabb bázissal bővült a Debreceni Labdarúgó Akadémia.

Labdarúgás - Több település, nevezetesen Tarpa, Csenger, Hajdúnánás, Tiszaújváros és Szarvas után szombaton Kisvárda is csatlakozott a Debreceni Labdarúgó Akadémiához.

Labdarúgás - Több település, nevezetesen Tarpa, Csenger, Hajdúnánás, Tiszaújváros és Szarvas után szombaton Kisvárda is csatlakozott a Debreceni Labdarúgó Akadémiához.Az idén 100 éves szabolcsi egyesület szeretne megújulni, és külön örömükre szolgál, hogy ezt a DLA kötelékében valósíthatja meg. Az esemény sajtótájékoztatóján elhangzott, Kisvárda fontos láncszeme lett a DLA-nak, ugyanis minél szélesebb körben tud dolgozni a debreceni utánpótlás-nevelés, annál nagyobb hatékonysággal tudja véghezvinni tevékenységet.

Herczeg András, a DLA ügyvezetője elmondta, idővel az országhatáron túlról is szeretnék a tehetséges labdarúgókat az akadémiára csábítani, s ezzel is szeretnének a régió meghatározó utánpótlás bázisává nőni. Az akadémia nem titkolt célja, hogy néhány éven belül olyan labdarúgókat nevelnének ki, akik a DVSC színeiben, vagy akár más európai klub alkalmazásában kiemelkedő teljesítményt tudnak nyújtani.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!