haon-sportoldal

2012.04.30. 13:29

A Balmazújváros és a kis Loki is kikapott az NB II. keleti csoportjában

Labdarúgás - Nem szereztek pontot csapataink az elmúlt hétvégén, mindkét másodosztályú hajdú-bihari együttes idegenben szenvedett vereséget. A balmazújvárosiakat a Szeged győzte le, míg a DVSC-DEAC Kazincbarcikán járt pórul.

Labdarúgás - Nem szereztek pontot csapataink az elmúlt hétvégén, mindkét másodosztályú hajdú-bihari együttes idegenben szenvedett vereséget. A balmazújvárosiakat a Szeged győzte le, míg a DVSC-DEAC Kazincbarcikán járt pórul.- Sajnos, nagyon gyorsan bekaptunk két gólt, ami meghatározta a mérkőzés további eseményfolyamát - nyilatkozta a 3-0-ás barcikai győzelemmel végződött kilencven perc után Ludánszki Bence, a kis Loki középső védője. - Az még inkább bosszantó, hogy két elkerülhető találatról van szó, amelyet követően még egyet szereztek a házigazdák, utána pedig kedvükre kontrázhattak ellenünk - értékelt a hátvéd, aki szerint kissé megtévesztő, hogy mindhárom hazai gólt Gomez rúgta.- Nem állítható, hogy annyira tarthatatlanul játszott a kazincbarcikai csatár, egyszerűen jól kijött neki a lépés. Dekoncentráltan kezdtük meccset és hiába szerettünk volna bizonyítani, a rossz kezdés az egész mérkőzést eldöntötte. Ezt a találkozót feledtetnünk kell minél hamarabb - zárta mondandóját Ludánszki.

Győzni kell a Vác ellen

- Az első félórában kiegyenlített meccset láthatott a közönség, komolyabb helyzetek nélkül, ám ekkor egy jól eltalált lövésből előnybe kerültek a szegediek - fogalmazott a 2-0-ra elvesztett összecsapás után Arany László, az újvárosi tréner. - Innentől kezdve futottunk az eredmény után, de sajnos nem sikerült megfordítanunk az állást. Az a helyzet, hogy nagyon kiegyenlített az NB II. mezőnye, nüanszok dönthetnek. Mi pedig, ha hibázunk, nem tudjuk csapatként korrigálni, s akkor könnyen vereség a vége. Nincs mese, hazai pályán a Vác ellen csak a győzelem jöhet szóba, azt a meccset hoznunk kell! - adta ki az ukázt a szakember.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!