haon-sportoldal

2012.04.01. 15:22

A várt szoros meccs elmaradt, Zetterström és Tabaka csapata tarolt Miskolcon

Salakmotor - A Grand Prix sorozattal egy napon indult útjára a magyar Csapatkupa sorozat Miskolcon. A debütáló versenyen az Adorján Zoltán vezette Bikák alakulata (MPA System Speedway Team) a korábbi szakágvezető, Senyei György Tigriseivel (Debrecen Autó Speedway Team) mérkőzött.

Salakmotor - A Grand Prix sorozattal egy napon indult útjára a magyar Csapatkupa sorozat Miskolcon. A debütáló versenyen az Adorján Zoltán vezette Bikák alakulata (MPA System Speedway Team) a korábbi szakágvezető, Senyei György Tigriseivel (Debrecen Autó Speedway Team) mérkőzött. Némi meglepetésre a Monberg, Magosi, Jelenievski, Trojanovski, Nagy Patrik alakulat nem tudott méltó partnere lenni a Zetterström, Tabaka, Miesiac, Kuciapa, Bencze kvintettnek. A meccs elejét bukások tarkították, Kuciapa, Bencze és Trojanowski is közelebbről megismerkedett a népkerti oválpálya salakjával.

A találkozó ott dőlt el, hogy a Tigriseknél négy kiemelkedő produkció volt, míg a Bikák közül egyedül a korábbi GP-menő Jesper B. Monberg emelkedett ki. A meccset végül 53-31-re nyerte Senyei csapata, így a Tigrisek 2 ponttal kezdték a sorozatot, míg Magosiék pont nélkül állnak a szériában. A következő fordulóban, április 14-én a Tigrisek a Farkasokkal mérik össze erejüket Miskolcon. HBN

 

Tények

MPA System Speedway Team 31 pont (Jesper B. Monberg 13, Magosi Norbert 7, Daniel Jeleniewski 1, Rafal Trojanowski 8, Nagy Patrik 2.

Debrecen Autó Speedway Team 53 pont (Magnus Zetterström 14, Pawel Miesiac 14, Maciej Kuciapa 10, Tabaka József 14, Bencze Zsolt 1.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!