haon-sportoldal

2012.04.09. 17:25

Debrecen-FTC rangadó következik, ahol a cél a nemzetközi kupaindulást érő ötödik hely

Vízilabda - Egy hetes pauzát követően kedden folytatódik a Vodafone Férfi Vízilabda OB I rájátszásának második köre. Az elmúlt napokban Gyöngyösi András tanítványai a Debreceni Sportuszodában zajló úszó ob, illetve karbantartási munkálatok miatt Hódmezővásárhelyen készültek, ahol többek közt a tavalyi bronzérmes Szeged gárdájával is megmérkőztek.

Vízilabda - Egy hetes pauzát követően kedden folytatódik a Vodafone Férfi Vízilabda OB I rájátszásának második köre. Az elmúlt napokban Gyöngyösi András tanítványai a Debreceni Sportuszodában zajló úszó ob, illetve karbantartási munkálatok miatt Hódmezővásárhelyen készültek, ahol többek közt a tavalyi bronzérmes Szeged gárdájával is megmérkőztek.Az edzőtáborból vasárnap hazatérő cívisvárosiak azonban nem ünnepelhettek és pihenhettek sokáig, hiszen hétfőn este már egy átmozgató tréninggel hangoltak a kedden 19.30-kor kezdődő Ferencváros elleni rangadóra. 

Gyöngyösi várakozásai

- Egy hetet töltöttünk Hódmezővásárhelyen, úgy érzem, hogy jól sikerült a felkészülésünk. Kedden a Fradit fogadjuk, és noha legutóbb 13-5-re vertük meg őket, nem szabad ebből kiindulnunk. Meglátjuk, hogy ezúttal melyik arcát mutatja majd a csapatom, hisz ne felejtsük el, hogy ősszel 4-4-es döntetlent játszottunk a Népligetben. Ezek már ki-ki mérkőzések lesznek, én azt gondolom, hogy mi ennél az alakulatnál jobbak vagyunk, sokkal jobbak! Természetesen győzni szeretnénk, ám ez főként a játékosokon múlik, hogy ők milyen mentalitással és elánnal ugranak majd be a medencébe. Sajnos továbbra is vannak problémáink, azonban reméljük, hogy azokat is át tudjuk hidalni a maximum hat, de lehet, hogy négy mérkőzésen, és utána tisztán tudunk egymás szemébe nézni – nyilatkozta a megmérettetés előtt a hajdúságiak mestere.

- Továbbra is számítunk a szurkolóink támogatására, az együttes pedig bízok benne, hogy úgy kezeli ezt a rangadót, ahogyan kell - majd az utolsó körben játszhatunk egy igazán ki-ki meccset a Szolnokkal a nemzetközi kupaszereplést érő ötödik helyért, ahol tényleg nincs veszítenivalónk! Megpróbáljuk elérni azt a bravúrt, amelyet év elején tűztünk ki magunk elé célul – bár az már rég volt, és sok minden másképp volt, de mégis azt mondom, hogy minden külső körülmény ellenére a sportnak, sportemberi mivoltnak kell az első helyen lennie. Valahol mindenki a saját jövőjének a kovácsa… - mondta Gyöngyösi András.

A két győztes meccsig tartó párharc első találkozóját kedden 19.30-kor játsszák a csapatok a Debreceni Sportuszodában – a belépőjegyeket a mérkőzés napján az uszoda büféjében lehet megvásárolni, illetve a 18.30-tól az emeleti bejárat jegypénztáránál – míg a második összecsapásra két nappal később, a zöld-fehérek otthonában kerül sor.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!