haon-sportoldal

2012.04.14. 10:28

Tereprali országos bajnokság

Derecske, 2012. április 13. A Szalay Balázs - Bunkóczi László páros halad Chevrolet Blazer típusú versenyautójával a II. Aqua-Palace Kupa tereprali verseny első napjának, szuperspeciál szakaszán Derecske és Konyár között.

Derecske, 2012. április 13. A Szalay Balázs - Bunkóczi László páros halad Chevrolet Blazer típusú versenyautójával a II. Aqua-Palace Kupa tereprali verseny első napjának, szuperspeciál szakaszán Derecske és Konyár között. A vasárnapig zajló verseny, amely Hajdúszoboszló, Derecske és Nagyrábé térségében zajlik, a hétfutamos tereprali országos bajnokság jubileumi, huszadik idényének első futama.

 

Hangodi Zoltán halad Yamaha Hangodzilla típusú quadjával a II. Aqua-Palace Kupa tereprali verseny első napjának, szuperspeciál szakaszán Derecske és Konyár között. A vasárnapig zajló verseny, amely Hajdúszoboszló, Derecske és Nagyrábé térségében zajlik, a hétfutamos tereprali országos bajnokság jubileumi, huszadik idényének első futama.

MTI Fotó: Czeglédi Zsolt

 

- MTI -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!