haon-sportoldal

2012.05.12. 12:40

Bozsik program utolsó fordulója tavasszal Körösszegapátiban

Körösszegapáti - A legfiatalabb korosztályból a labdarúgást kedvelők közül, a hét, kilenc, tizenegy évesek komoly küzdelmet folytattak egymással.

Körösszegapáti - A legfiatalabb korosztályból a labdarúgást kedvelők közül, a hét, kilenc, tizenegy évesek komoly küzdelmet folytattak egymással.

A dél-bihari területen Csökmő, Komádi, Körösszakál és Körösszegapáti településeken elsősorban a pedagógusok, de pl. Komádiban a focit kedvelő felnőtt is szorgalmasan foglalkozik a fenti korosztállyal.

A tavaszi forduló utolsó mérkőzés sorozatát Körösszegapátiban rendezték.

A korcsoportoknak megfelelően különböző méretű pályákon kezdték meg a mérkőzéseket. Minden csapat játszott mindenkivel. A találkozón megjelent népes nézőközönség lelkesen buzdította a fiatalokat.

A küzdelem végeztével e fordulóban a következő eredmények születtek:

Az utánpótlás hét évesek csoportjában

Körösszegapáti 9 pontot,

Csökmő és Komádi 4-4 pontot értek el,

Körösszakál nem szerzett pontot.

A kilenc éveseknél

Körösszegapáti és Komádi 7 – 7 pontot,

Csökmő 3 pontot ért el,

Körösszakál nem szerzett pontot.

A tizenegy évesek korcsoportjában

Körösszegapáti 9 pontot,

Csökmő 6 pontot,

Komádi és Körösszakál 1 – 1 pontot teljesített.

 

Végezetül az eredményhirdetéskor Vékony Sándor a dél-bihari körzet szervezője értékelte a tavaszi forduló teljesítményeit és korcsoportonként a legjobbaknak dicsérő emléklapot adott át, ezzel is elismerve jó teljesítményüket és buzdítja őket további kitartó munkára.

A hét éveseknél emléklapot kaptak a következők: Kiss Kevin Csökmő, Török Ármin és Házi Donát Komádi, Buda Márk Körösszakál.

A kilenc éveseknél: Barta Dávid Csökmő, Puskás Sebestyén, Karika Róbert, Ignáth Máté Komádi, Mezei Emil, Kacsó Márió, Szabó Márk Körösszegapáti, Spulnyik Tamás Körösszakál.

A tizenegy éveseknél: Erdei Miklós, Gajda László, Sólyom Ádám, Vincze Levente Csökmő, Bugyik Alex Komádi, Szabó Ádám, Szász Dominik, Fitz Viktor, Monok Sándor Körösszegapáti, Bódi Dávid, Mohácsi Norbert, Mohácsi Károly, Bozsányi Márk Körösszakál.

 

A képek Körösszegapátiban az utolsó fordulón készültek

(Foto: Vmirjáncki József)

 

Körösszegapáti, 2012. május 11

 

Vmirjáncki József

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!