haon-sportoldal

2012.06.18. 11:09

A kedvenceit várja Európa trónjára a Loki hálóőre

Labdarúgás - A labdarúgó Európa-bajnokság egyetlen mérkőzését sem hagyná ki a DVSC-Teva kapuvédője, Verpecz István. – Úgy alakítom a napi programomat, hogy este hattól már senki se zavarjon – mondta nevetve a hálóőr.

Labdarúgás - A labdarúgó Európa-bajnokság egyetlen mérkőzését sem hagyná ki a DVSC-Teva kapuvédője, Verpecz István. – Úgy alakítom a napi programomat, hogy este hattól már senki se zavarjon – mondta nevetve a hálóőr.– Édesapám és a barátnőm társaságában figyelem az összecsapásokat, de hétvégén a barátokkal is belefér egy közös meccsnézés. Egyelőre azt nyújtja az Eb, amit vártam, többnyire magas színvonalú, élvezhető kilencven perceket láthattunk. Óriási a hangulat, különösen nagy élmény volt az írek szurkolása a spanyol válogatott ellen, 0–4-nél is énekelt az egész tábor. Ami kicsit csalódást jelent: több üres széksort is felfedezhettünk a stadionokban, holott korábban arról szóltak a hírek, hogy minden belépő elfogyott.

Meglepő hollandok

A 25 éves labdarúgó régóta a németekkel szimpatizál, az idei kontinensbajnokságon eddig elégedett lehet a kedvenceivel. – Jól és eredményesen futballozik a Nationalelf, nekem Özil és Schwinsteiger teljesítménye tetszik elsősorban, no és kellemes meglepetés Mario Gomez gólerős játéka. Spanyolország is erős, látványosan focizik, a negatív szenzációt a hollandok gyászos szereplése jelenti, hiszen mindenki jobb teljesítményt várt volna a narancsosoktól, de az oroszok kiesése is meglepett – fogalmazott a kapus.

Verpecztől a favoritokra is rákérdeztünk, nem meglepő módon a kedvenceivel kezdte az esélyesek felsorolást. – Németországgal mindig számolni kell, ezúttal is nagyon jók Neuerék, ahogyan a címvédő spanyolok is könnyen befuthatnak az első helyre. A vasárnap a csoportkörből továbbjutó Portugáliát annyira nem tartom favoritnak, viszont a franciák ott lehetnek a végelszámolásnál.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!