haon-sportoldal

2012.06.22. 16:03

Idén is rúghatják a bőrt a Fényes udvarban

Debrecen -  Immár hetedik éve, hogy focisulit szerveznek a gyerekek számára Debrecenben, a Fényes udvari lakótelepen a nyári szünidőben. Délutánonként akár negyven-ötven fiatal is kergeti a labdát a civil összefogás eredményeként létrejött rendezvény keretein belül.

Debrecen -  Immár hetedik éve, hogy focisulit szerveznek a gyerekek számára Debrecenben, a Fényes udvari lakótelepen a nyári szünidőben. Délutánonként akár negyven-ötven fiatal is kergeti a labdát a civil összefogás eredményeként létrejött rendezvény keretein belül.A fiatalok több csapatot alkotva bajnokságokat játszanak egész nyáron át. Ez a fajta időtöltés biztosítja az ifjak számára a kellő mennyiségű testmozgást, valamint így legalább egy időre elszakadnak a számítógépek világából, megismerkednek a közelben lakó társaikkal, ezáltal egy új kis közösséget alakítanak ki – mondta a program kapcsán tartott sajtótájékoztatón Pósán László országgyűlési képviselő.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!