haon-sportoldal

2012.08.30. 13:15

Vannak, akiknek már ismerős Brugge városa

Labdarúgás - A Brugge elleni Európa Liga-visszavágóra készülő lokistáknak arra is volt idejük, hogy a meccs napján korzózzanak egyet a város főterén.

Labdarúgás - A Brugge elleni Európa Liga-visszavágóra készülő lokistáknak arra is volt idejük, hogy a meccs napján korzózzanak egyet a város főterén. Az ilyenkor szokásos átmozgató jellegű séta ezúttal igen sok látnivalóval kecsegtetett, hiszen a belga várost nem véletlenül nevezik Nyugat-Európa Velencéjének. Akadtak azonban olyanok is a csapatból, akik nem először látták Bruggét, ugyanis pályára léptek a két gárda 2004-es, 0-1-es magyar vereséggel zárult UEFA-találkozóján is. A pályaedző Sándor Tamás akkor még csapatkapitányként szolgálta a klubot, a még most is játszók közül pedig Bernáth Csaba és Dombi Tibor harcolt a piros-fehér színekért azon a kora tavaszi estén. Utóbbi viccesen meg is jegyezte: - Bizony, hogy pályára léptem a Brugge ellen anno, én adtam Kiss Zolinak azt a zseniális gólpasszt, csak Zoli kihagyta... - nevetett a szélső.

A Loki egyébként nem panaszkodhat népszerűtlenségre a városban, hiszen a járókelők lépten-nyomon megállították a labdarúgókat egy barátságos vállveregetés, egy jókívánság, vagy egy közös fotó erejéig.

A könnyed sétának aztán egy hirtelen jött heves zápor vetett véget, ám az eső elől az egyik kávézó teraszára behúzódó középkorú hölgy még odakiáltotta a hotelbe siető debrecenieknek: Good luck tonight! HBN-TN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!