haon-sportoldal

2012.09.30. 11:04

A jubileumi ob-n lett döntős Adorján Patrik

Karate - A Shogun Team három mikepércsi karatékája szerepelt a XV. Bushido Kupán, mely a Knock Down szakág utánpótlás Magyar Bajnoksága is volt egyben.

Karate - A Shogun Team három mikepércsi karatékája szerepelt a XV. Bushido Kupán, mely a Knock Down szakág utánpótlás Magyar Bajnoksága is volt egyben. A 260 induló közül Szilágyi Áron szoros küzdelemben, a hosszabbításban maradt alul ellenfelével szemben, ezért helyezetlenül zárt a gyerekek között. Szűcs Péter a legjobb harminckettő mezőnyéből indulva két megnyert küzdelem után szintén a 2. menetben maradt alul a későbbi győztessel szemben, ezzel a legjobb nyolc között zárta a viadalt.

Adorján Patrik két harcot vívott a serdülő nehézsúlyban. Első ellenfelét egy percen belül ipponnal verte, majd a döntőben szolnoki riválisát nem tudta legyőzni, így a második helyen végzett.

Rácz Csaba edző elmondta: a shogunos versenyzők formán kívül versenyeztek, hisz még az alapozás közepén tartanak, ettől függetlenül remek gyakorlásnak bizonyult a verseny. HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!