haon-sportoldal

2012.09.16. 12:35

Győzött a rutin - az Újfalu lefocizta a DEAC-ot

Futsal - Elnézve az együttesek eddigi eredményeit, illetve játékoskeretét, számítani lehetett rá, hogy Turzó József tanítványai lesznek az esélyesebbek, de azért az is joggal volt várható, hogy a cívisvárosiak fiatalos lendülete borsot törhet a házigazdák orra alá.

Futsal - Elnézve az együttesek eddigi eredményeit, illetve játékoskeretét, számítani lehetett rá, hogy Turzó József tanítványai lesznek az esélyesebbek, de azért az is joggal volt várható, hogy a cívisvárosiak fiatalos lendülete borsot törhet a házigazdák orra alá.Bár a nyári szünet alatt alaposan átalakult mind a Mezei-Vill, mind pedig a DEAC Armada, mégis sok izgalmat sejtetett a két hajdú-bihari gárda találkozója.

 

Nem kegyelmeztek

Még csak öt perc telt el az első félidőből, a házigazda újfaluiak máris négy góllal húztak el, Szabó, Lovas, Szécsi és Gál is bevette Szalánczi kapuját. A kezdeti gólzápor után viszonylag sokat kellett várni az újabb találatra, „csak” a 14. minutumban született meg az ötödik MVFC-gól, rá egy percre a hatodik, majd hatvan másodperccel később a hetedik.

A szünet előtt már nem is esett több gól, így 7-0-s hazai vezetésnél vonulhattak pihenőre a felek.

 

Feléledtek

A második játékrész már nem volt annyira horrorisztikus az Armada számára, hiszen megtört a jég, és a 23. percben megszületett az első debreceni találat, igaz, előtte Trencsényi is feliratkozott a gólszerzők közé. 8-1 után még hatszor „őrjönghetett” a közönség, háromszor a haza, háromszor pedig a vendég.

A szünet utáni etapban tehát feléledt Darányi Antal alakulata, azonban ez is kevés volt a rutinos újfaluiakkal szemben, akik végül 11-4 arányban győzedelmeskedtek.

Az MVFC jelenleg hét ponttal a második, míg a DEAC egyelőre pont nélkül a 10. helyen áll. HBN-SZADÓ

 

A tények

Mezei-Vill FC-Berettyóújfalu - DEAC Armada Futsal Club 11-4 (7-0)

Berettyóújfalu, Vezette: Nagy R. (Varga L., Pápai).

MVFC: Pallai - Trencsényi, Lovas, Szabó P., Rábl. Cserék: Tihanyi, Welington, Gál I., Siska, Szécsi, Nagy I., Mezei. Edző: Turzó József.

DEAC: Szalánczi - Kövér, Sánta, Berecz, Varga D. Cserék: Szűcs Z., Fábri, Szabó Cs., Pallai Zs., Nagy I., Tar, Gyügyei. Edző: Darányi Antal.

Gólszerzők: Szabó P. (1., 30.), Lovas (3.), Szécsi B. (4.,14.,16.), Gál (5., 32.), Siska (15.), Trencsényi (21.), Nagy I. (27.), illetve Szabó Cs. (23.), Nagy I. (36.), Fábri (37.), Berecz (38.).

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!