haon-sportoldal

2012.09.03. 18:02

Ússz együtt az olimpikonokkal!

Úszás - Az olimpiai bajnok Risztov Évát valamint az ifjúsági olimpiai bajnok Biczó Bencét is a soraiban tudó Debreceni Sportcentrum - Sportiskola úszószakosztálya úszótanfolyamot szervez már 5 éves kortól, Sántics Béla szakmai irányítása mellett.

Úszás - Az olimpiai bajnok Risztov Évát valamint az ifjúsági olimpiai bajnok Biczó Bencét is a soraiban tudó Debreceni Sportcentrum - Sportiskola úszószakosztálya úszótanfolyamot szervez már 5 éves kortól, Sántics Béla szakmai irányítása mellett.Az úszás alapsportág, az egyik legegészségesebb, leghatékonyabb mozgásforma. Elősegíti a harmonikus testi-lelki fejlődést, fontos szerepe van az egészség megőrzése, fejlesztése valamint a rehabilitáció szempontjából. A gyermekeknek gyakran ajánlott sportág a légzésproblémák, a testtartás-deformitások leküzdése ellen.

Tanfolyamainkon a gyermekeket tudásszintjüknek megfelelően, 8-10 fős kis csoportokban oktatjuk. Az első óra alkalmával az oktató felméri a tanulók úszótudását, amelynek alapján - a szülővel konzultálva- a megfelelő szintű csoportot ajánlja.

Úszóiskolánk úgynevezett felmenő ágú, többlépcsős (kezdő, haladó, középhaladó, mélyvizes előkészítő, mélyvizes haladó) képzési rendszert nyújt, mely végén a gyermekeket szeretettel várjuk a DSC-SI úszószakosztályába.

A tanítás hatékonyságának fokozása érdekében a heti két foglalkozás mellett akár három alkalommal is lehetőséget biztosítunk az úszótudás elsajátítására.

 

Az oktatás helyszíne, a jelentkezés helye: Debreceni Sportuszoda

A tanfolyam kezdete: szeptember 10.

További információk: +36-30/9155-987, +36-30/5537-098

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!