haon-sportoldal

2012.09.03. 14:06

Varga egyelőre négy hónapra írt alá Debrecenbe

Labdarúgás - Mint arról korábban beszámoltunk, a DVSC-TEVA játékosa, Luis Ramos a KTE gárdájához igazolt, azonban a hírös városból érkezett is futballista Debrecenbe, Varga Róbert személyében. A 25 éves védő nyilatkozott a Hajdú-bihari Naplónak.

Labdarúgás - Mint arról korábban beszámoltunk, a DVSC-TEVA játékosa, Luis Ramos a KTE gárdájához igazolt, azonban a hírös városból érkezett is futballista Debrecenbe, Varga Róbert személyében. A 25 éves védő nyilatkozott a Hajdú-bihari Naplónak.– Győrben mutatkoztam be az első osztályban, innen Zalaegerszegre kerültem kölcsönbe. Egerszegen ragyogó félévet produkáltam, ekkor hívott a Videoton. A Fehérváron töltött egy esztendő alatt sok sérülés hátráltatott, ezért szerződést bontottak velem, visszatértem a ZTE-hez, onnan pénzügyi gondok miatt igazoltam a télen Kecskemétre – mondta Varga, hozzátéve, hetekkel korábban érkezett a debreceniek megkeresése, de csak nehezen tudott megegyezni a KTE és a Loki. – Alapvetően balhátvéd vagyok, de annak idején a Zetében Csank János bal oldali belső védőt faragott belőlem – nyilatkozta a posztjáról a labdarúgó, de információink szerint a hajdúsági szakmai stáb védekező középpályásként is ki szeretné próbálni Vargát.

– Természetesen képben vagyok a DVSC-t illetően, még ha személyesen nem is ismerem a játékosokat. Tudom, hogy nagyon erős csapatba kerültem, ahol nehéz lesz a kezdők közé beverekednem magam, de azért vagyok itt, hogy megmutassam, sokra vagyok hivatott. Egyelőre december 31-ig szól a megállapodás köztem és a klub között, ez alatt az idő alatt kell megragadnom a lehetőséget.

HBN-TN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!