haon-sportoldal

2012.09.30. 12:44

Vereséget szenvedett a listavezető otthonában az MVFC

Futsal - Az éllovas, eddig veretlen Kiskunfélegyháza otthonába látogatott a női futsal NB I. harmadik fordulójában a Berettyóújfalu.

Futsal - Az éllovas, eddig veretlen Kiskunfélegyháza otthonába látogatott a női futsal NB I. harmadik fordulójában a Berettyóújfalu. Már a mérkőzés előtt sejteni lehetett, hogy nem lesz könnyű dolga Elek Gergő tanítványainak, hiszen nem elég, hogy az első helyezettel kellett összecsapniuk, idegenben kellett volna bravúrt elérniük.

Nem indult jól

Már az első percben vezetést szerzett a hazai együttes, Megyesi Ágnes volt eredményes. A következő találat majd csak a 9. minutumban esett, sajnos ekkor is a Kiskunfélegyháza talált be. A folytatás sem alakult jobban, a vendéglátók 4-0-s vezetésnél vonulhattak pihenőre. A második játékrész ötödik percében Zágor Bernadett megszerezte harmadik gólját is, így 5-0-ra növelte csapata előnyét, míg az újfaluiak képtelenek voltak begyötörni a labdát az ellenfél kapujába. Maradt tehát az 5-0-s hazai siker, ami azt jelenti, hogy az MVFC továbbra is nyeretlen.

 

Astra HFC Kft.-MVFC Sportszervező Kft 5-0 (4-0)

Kiskunfélegyháza, Kiskunfélegyházi Sportcsarnok. Vezette: Laczkó Zoltán.

Astra: Vincze A. – Zágor B., Szabó B., Pincze G., Megyes Á. Cserék: Oláh E., Benkő M., Szekér A., Molnár J., Szabó N. Edző: Dombó J.

MVFC: Deczki V. K. – Tóth A., Heidt E., Hóbel T., Farkas É. Cserék: Pozsgai M., Sallai A., Oláh A., Füredi A., Roza V., Putnóczki P., Kóti L. Edző: Elek Gergő.

Gól: Megyesi Á. (1.), Zágor B. (9., 17., 25.), Szabó B. (18.).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!