haon-sportoldal

2012.10.14. 21:15

Hazai pályán szerezték meg első győzelmüket

Futsal - Izgalmas mérkőzésen sikerült begyűjteni a három pontot az ELTE SE ellen a Meze-Vill női futsalcsapatának.

Futsal - Izgalmas mérkőzésen sikerült begyűjteni a három pontot az ELTE SE ellen a Meze-Vill női futsalcsapatának. Elek Gergő tanítványai hamar eldöntötték a derbit, a csapatkapitány Füredi Andrea lőtte kétgólos előnybe övéit. 2–0 után szépítettek a vendégek, azonban Hóbel Tímea visszaállította a kétgólos különbséget. A félidő végén még a pesti Vida Orsolya is beköszönt, így alakult ki a 3–2-es félidei eredmény. A szünet után már nem esett gól, az újfalui lányok tehát megszerezték első győzelmüket. A férfi NB I-ben szereplő DEAC Futsal Club hétfőn 18.30-kor az Admirál-Haladás VSE csapatát fogadja. 

 

MVFC-ELTE SE 3-2 (3-2)

Berettyóújfalu, Pálfi István Rendezvénycsarnok

Vezette: Kövér T., Szűcs L., Kovács Á.

MVFC: Pozsgai M. - Tóth A., Heidt E., Hóbel T., Oláh A. Cserék: Deczki V. K., Farkas É., Sallai A., Füredi A., Roza V., Kóti L., Erős Zs. Edző: Elek Gergő.

ELTE SE: Szabó A. - Juhász A., Molnár Zs., Galgócz E., Vida O. Cserék: Kiss K., Szőllősi J., Balovics R., Budai B. Edző: Mucska Gyula.

Gólszerzők: Füredi A. (5., 12.), Hóbel T. (15.), illetve Galgócz E. (13.), Vida O. (19.).

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!