haon-sportoldal

2012.10.28. 14:44

Ismét idegenben kell helytállniuk a hajdúsági futsalosoknak

Futsal - Budapestre látogat a férfi futsal NB I. 8. fordulójában az MVFC-Berettyóújfalu alakulata. A jelenleg kilencedik pozícióban lévő, eddig egyetlen győzelmet jegyző MAFC BME Docler Akadémiával kell megküzdeniük Trencsényi Jánoséknak hétfőn 20.15-től.

Futsal - Budapestre látogat a férfi futsal NB I. 8. fordulójában az MVFC-Berettyóújfalu alakulata. A jelenleg kilencedik pozícióban lévő, eddig egyetlen győzelmet jegyző MAFC BME Docler Akadémiával kell megküzdeniük Trencsényi Jánoséknak hétfőn 20.15-től.A hazaiak legutóbb a Rubeola FC Csömörtől szenvedtek 6-5-ös vereséget, míg az újfaluiak „szabadnapjukat” töltötték a 7. körben.

A bronzérmes ellen

A másik hajdú-bihari élvonalbeli futsalcsapat, a DEAC Armada már vélhetően nehezebb feladat előtt áll, hiszen a tabella harmadik helyezettjével, a Colorspectrum Aramissal csapnak össze hétfőn 18.30-tól Darányi Antal tanítványai. A debreceniek és a budaörsiek is egy sokgólos, győztes találkozóval (DEAC-Haladás 9-6, Üllő FC-Aramis 3-7) a hátuk mögött várják az egymás elleni ütközetet.

Az Armadának a Haladás elleni diadala volt a második idei sikere, míg az Aramist eddig egyetlen társulat, a Csömör tudta legyőzni. HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!