haon-sportoldal

2012.10.23. 16:37

Nem bírtak el az Univerzummal

Futsal - Csömörre látogattak a női futsal NB I. legutóbbi, ötödik fordulójában Elek Gergő tanítványai.

Futsal - Csömörre látogattak a női futsal NB I. legutóbbi, ötödik fordulójában Elek Gergő tanítványai. Az újfalui hölgyek egy győzelemmel a hátuk mögött veselkedtek neki az újabb összecsapásnak, amelyről sejthető volt, nem lesz sétagalopp, hiszen a második helyezett Univerzummal kellett felvenniük a versenyt.

Elég csendesen telt az első félidő, az utolsó előtti percben esett csak az első gól, ekkor a hazaiak szerezték meg a vezetést, amelyet már ki sem adtak a kezükből. A szünet utáni húsz perc már mozgalmasabbra sikerült, összesen hat gól esett a második játékrészben. 2-0-s Univerzum vezetésnél a Mezei-Vill fel tudott állni, Farkas Éva duplájával egyenlített, azonban a folytatásban felülkerekedett a csömöri együttes, amely magabiztos, 5–2-es győzelmet aratott. HBN

 

 

Univerzum Sport Club–MVFC Sportszervező Kft. 5-2 (1-0)

Csömöri Sportcsarnok. Vezette: Antal Szabolcs.

Univerzum: Hargas A. - Bernhardt B., Bernhardt B., Üveges K., Körmöczi I. Cserék: Gál T. Edző: Tóth Károly.

MVFC: Deczki V. K. - Tóth A., Füredi A., Oláh A., Farkas É. Cserék: Pozsgai M., Hóbel T., Sallai A., Heidt E., Roza V., Kóti L., Putnóczki P. Edző: Elek Gergő.

Gólszerző: Bernhardt B. (19.), Üveges K. (26., 36., 40.), Gál T. (32.), illetve Farkas É. (25., 28.).

Sárga lap: Oláh A. (25.).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!