HAON Sziréna

2008.07.18. 13:29

Egyetemi WC-mustra Debrecenben

<p>Debrecen - Vajon tényleg titkos találkák helyszínei az Egyetem illemhelyei? Vagy csak túl pihent a diákok agya... <dia width="900" height="700" alt="Falfirkák a Debreceni Egyetem vécéjében 2008.07.18."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Falfirk_k_a_Debreceni_Egyetem_v_c_j_ben_200/index.shtml , SERIE ,900,700)"><img src="http://apps.haon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Falfirkák a Debreceni Egyetem vécéjében 2008.07.18." /></a></dia></p>

Lehetne írni a mellékhelyiségek tisztaságáról (vagyis annak nem létéről) is, de vegyük inkább górcső alá, hogy miket firkálnak a falra az elvetemült egyetemisták. Jó eséllyel csak viccből írta ki valaki, hogy fiatal srácot keres alkalmi kapcsolatra (kicsit cenzúráztuk a megfogalmazást). A tréfás kedvű firkászok sok esetben visszaélnek ismerősük telefonszámával, aki csak győzze fogadni a vágyakozó hívásokat.

Mások fontosnak tartják tudatni a világgal, hogy melyik zenei irányzat áll legközelebb a szívükhöz. Nem reprezentatív felmérésünk szerint Debrecenben rengeteg trance és techno rajongó van. Legalábbis a vécékben...

Az egészben a legdurvább, hogy a zárható wc-kabinok között több esetben is át van fúrva a fal! Bizony, nem árt az óvatosság, nehogy kellemetlen meglepetés érje a dolgát végző férfinépet.

  • Földalatti illemhely a Nagyerdőn
  •  Debrecen szégyene – tilosban parkolók Tilosban parkolók 2008.06.14.  
  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!