HAON Sziréna

2008.11.12. 15:50

István, a király – csak kétszer!

<p>Debrecen – Az István, a király 25. jubileumi előadását a Főnixben mutatják be. Két napon át – november 21-én és 22-én – a Társulat előadásában, Szikora János rendezésében látványos színpadi produkcióban lesz része a nagyérdeműnek.</p>

Az idei év egyik legnagyobb színházi sikerprodukciója látványban, hangzásban, technikában is a közönség kedvében kíván járni. Az eseményt rendkívüli várakozások előzik meg, hiszen egy show-műsor győztesei lépnek színpadra, akik óriási lelkesedéssel és profikat meghazudtoló módon élik át szerepeiket. A főbb szerepekben Feke Pált, Koroknai Árpádot, Éder Enikőt, Herczeg Flórát, Simon Boglárkát, Vadkerti Imrét láthatja a közönség.

A november 23-ára tervezett előadás technikai okok miatt elmarad. Az erre az előadásra korábban megvásárolt jegyek a vásárlás helyszínén, az ismert jegypénztárakban (Kölcsey Központ, Apolló mozi, Főnix Csarnok, Tourinform iroda) és az Interticket hálózatában visszaválthatók. A visszaváltott november 23-ai előadás jegyei helyett újabb belépőjegyek vásárolhatók a november 21-ei és 22-ei előadásokra. A vasárnapi szereposztást a november 21-ei (pénteki) előadáson láthatja a közönség, Koroknai Árpád Koppány szerepét fogja játszani ezen a napon.
INFO

Jegyárak: I. kategória: 11 000 Ft; II. kategória: 9000 Ft; III. kategória: 7000 Ft; IV. kategória: 5000 Ft; V. kategória: 3000 Ft. Bővebb tájékoztatás: Kölcsey Központ, Debrecen, Hunyadi u. 1–3., tel.: 52/518-497, internet: http://www.fonixinfo.hu. A Tourinform Iroda hétvégi (november 22–23.) zárva tartása miatt a Tourinformban november 23-ára megvásárolt „István, a király”-jegyeket november 21-ig (péntek) váltják vissza, illetve cserélik a 21-ei vagy a 22-ei előadások még szabad helyeire.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!