HAON Sziréna

2010.08.28. 19:55

MGM-es Retro buli Balmazújvárosban

<p>Manapság sokat hallunk a régmúlt idők szépségéről, az eltelt évek történéseiről, és szinte minden esemény az oly sokat emlegetett retro néven fut. Mindenki emlékezik és minden emlékeztet valamire ami valaha szép volt és maradandó.</p>

Ezt, a már szinte hagyománnyá kerekedett korszakot szeretné folytatni illetve felidézni Pénzes Sándor a balmazújvárosi 48 - as olvasó népkör elnöke, amikor szeptember 4.-én traccspartit szervez olyan volt kollégák, barátok és munkatársak részére, akik húsz éve dolgoztak együtt, vagy épp ennyi ideje nem látták egymást. A balmazújvárosi MGM volt lakatos üzemének művezetője régóta tervezget egy ilyen bulit, hisz mint ahogy említette az akkori csapat tényleg igazi kollektíva volt, hisz jóban rosszban kitartottak egymás mellett, s mindenki igazi barátok közt érezhette magát.

A szeptember 4.- én rendezendő partira olyan volt munkatársakat vár a kör elnöke, akik partnereikkel karöltve szívesen átbeszélgetnének egy éjszakát, persze zene és tánc kíséretében. S hogy éhen sem maradjon senki, arról gondoskodnak a kör szakácsai, akik birkapörkölttel és kemencében főtt töltött káposztával kedveskednek minden olyan vendégnek, akik részt vesznek az MGM - es retro traccspartin.

Jelentkezni lehet: [email protected] email címen vagy a 0652/ 580-610- es telefonszámon.

- Csige Sándor -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!