HAON Sziréna

2011.04.11. 10:36

Íme a múlt hét legnézettebb videói a HAON-on!

<p>Hajdú-Bihar megye - Bordéllyá silányul a debreceni Nagyerdő? Felborult egy raliautó. Gyönyörű hajdúsági lányok álltak kameráink elé. Horváth Béla és Nagy Szabolcs raliautójából videóztunk. Nézze meg a múlt hét eseményeit videókon!</p>


Kattintson a képekre és nézze meg a múlt hét legjobb videóit a Hajdú Online-on!

 Videó: Bordéllyá silányul a debreceni Nagyerdő?

Úgy tűnik, a debreceni Nagyerdő nem csak a pihenni, kikapcsolódni vágyó cívisvárosiak közkedvelt helye, hanem a testüket áruba bocsájtó lányoké is. Az említett területen ugyanis szinte hemzsegnek az útszéli pillangók.



Videó: Felborult egy raliautó

Hatalmasat borult a 15-ös rajtszámmal induló Murczin Zsolt - Bagics Róbert páros a második szelektív szakaszon Nagyrábénál.


Videó: Rita, a nap szépe

Rita hajdú-bihari lány, munkájának köszönhetően nagyon otthonosan mozgott a fényképezőgép előtt, ugyanis egy debreceni táncstúdiónál szokott alkalmanként fellépést vállalni.


Videó: Fedélzeti videó Horváth Béla-Nagy Szabolcs (Dodge Dakota)

Az Aqua-Palace Kupa jó hangulatban rajtolt el a Hotel Délibáb elől, a versenyzők pedig gyorsan megtették a pénteki bemelegítő szakaszukat Derecske közelében. Nézze meg fotós-videós összeállításunkat az első napról! Nézze meg a Horváth Béla - Nagy Szabolcs autójában készült fedélzeti videót!


Még több videó!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!