HAON Sziréna

2011.04.22. 12:44

Várakozás alakulhat ki Ártándon Húsvétkor

<p>A Húsvét alkalmával az Ártándi határátkelőhelyen mindkét irányban rendkívül intenzív forgalomra számítunk a hosszú hétvégén.</p>

A torlódások elkerülése érdekében útnak indulás előtt célszerű tájékozódni, vagy más átkelőt választani, mint pl.: kamionokat kivéve Nyírábrány (éjjel-nappal), Létavértes (06.00-22.00 tart nyitva)

A rendőrség már pénteken délutántól nagy forgalom kialakulására számít az Ártándi határátkelőhely mindkét oldalán. A hétvégén átlépésre jelentkező személy- és járműforgalom várhatóan tovább erősödik, majd hétfőn a belépésre jelentkező utasoknak lehet számolni torlódással, várakozással.

A Biharkeresztesi Határrendészeti Kirendeltség és a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság a hazai és szomszédos ország társszerveivel együttműködve felkészült a jelentős forgalom kezelésére, így annyi útlevélkezelőt vezényeltünk szolgálatba, hogy az átkelő mindkét irányban teljes kapacitással működtethető legyen.

Útnak indulás előtt - az úti és gépjármű okmányok meglétének, érvényességének ellenőrzése mellett - célszerű tájékozódni az aktuális határforgalmi helyzetről.

A rendőrség a police.hu-n folyamatosan frissíti az aktuális várakozási időt és azt a sajtóban is, közzéteszi.

Javasoljuk, hogy a gyorsabb átlépés érdekében válasszák a nyírábrányi, vagy a létavértesi határátkelőket.

 

Kelemen Éva r. hadnagy

sajtószóvivő

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!