HAON Sziréna

2011.06.18. 11:14

Ez történt tegnap megyénkben

<p>Ha érdeklik a hírek, kattintson és nézze meg mi történt tegnap Hajdú-Bihar megyében.</p>

Debrecen - A bankszektornak az a feladata, hogy a megtakarításokat összegyűjtse, majd pedig ezeket a pénzeket hitelként kihelyezze. Lehetőleg olyan termékeken keresztül, amik érthetőek a lakosság számára is – jelentette ki a lapunknak adott exkluzív interjúban Dr. Csányi Sándor, az OTP Bank elnök-vezérigazgatója, aki a Debreceni Egyetem agrárcentrumának tehetséggondozó rendezvényén elismeréseket adott át.

 

Hajdúböszörmény, Földes - A Hajdúböszörményi Mezőgazdasági Zrt.-nél tavaly olyan mértékű volt a belvíz okozta pusztítás, hogy a társaság képtelen volt előállítani a szükséges a szükséges takarmány mennyiséget. Ez sokba került nekik...

Hajdúszovát - 2011. június 14.-én projektzáró rendezvénnyel zárult Hajdúszovát Község Önkormányzatának ÉAOP-5.1.2/D_02-09-2009-0028 Környezetbiztonság fejlesztés belterületi csapadékvíz elvezető csatornahálózat korszerűsítésével Hajdúszováton című pályázata.

 

Debrecen - Most vasárnap, június 19-én tartják az időközi országgyűlési képviselő választás második fordulóját a megye 6-os számú választókerületében

Debrecen - Sok gyermek számára a nyári szünet nem a gondtalan szabadidőt, hanem táplálkozási problémát jelent. Amíg az iskolában kedvezményesen étkezhetnek, a szünidőben csak támogatásokból oldhatják meg táplálkozásukat.

 

Debrecen - Csak gyalog juthatunk át a Postaátjárón, ugyanis ebben a hónapban a távhő vezetékeket javítják. Az utat lezárták teljes szélességében így akik eddig erre rövidítették le az utat azoknak mostanság kerülni kell.

Debrecen - Az idei év első fele sem hozott javulást az eladósodott hajdú-bihari családok életében, éppen ellenkezőleg - tájékoztatta a Naplót Kovács László, a Banki és Végrehajtási Károsultak Információs Irodája ügyvezetője.

 

Debrecen – HAON - Utoljára indult el a debreceni Nagyállomásról, a legendás MD motorvonat, közismertebb nevén Piroska.

Budapest - A kilencedik ütemben 48 település számára összesen 335 millió forint vis maior támogatás kifizetéséről döntött csütörtökön Pintér Sándor belügyminiszter a belvízi védekezés kapcsán.

 

Nyíracsád - Pályázat keretében közel 20 millió forintos támogatást nyert a nyíracsádi Ady Endre Általános Iskola, melynek köszönhetően 9 interaktív táblával, projektorokkal, 11 laptoppal, 43 asztali számítógéppel és szerverrel bővült az intézmény számítástechnikai eszközparkja.

Debrecen - Csak a minisztériumban nyilatkozhattak a tanfolyamok leállításáról.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!