HAON Sziréna

2011.06.10. 06:49

Villamospótló autóbuszok járnak a hétvégén a pulykanapok miatt

<p>Nézze meg, hogy mely szakaszon járnak a villamosok helyett autóbuszok a hétvégén (június 11-12)!</p>

2011. június 11 – 12-én (szombat-vasárnap) rendezik meg a 9. Debreceni Pulykanapokat a Kossuth téren.

Az átszállás nélküli utazás biztosítása érdekében a fenti időpontban villamospótló-autóbuszok közlekednek 1V jelzéssel az alábbi útvonalon:

NAGYÁLLOMÁS – PIAC UTCA – KOSSUTH UTCA – BURGUNDIA UTCA – RÁKÓCZI UTCA – PÉTERFIA UTCA, majd tovább a villamos eredeti útvonalán és vissza.

A villamospótló-autóbuszokra történő fel- és leszállásra a villamos megállóhelyeken, továbbá aCsokonai Színház és a Tanítóképző Főiskola megállóhelyeken van lehetőség.

Ideiglenes megállóhely kerül kialakításra az Egyetem irányába a Debrecen Plazanál (a Péterfia utca 13. szám előtt), valamint az Aquaticumnál.

A villamospótló-autóbuszok a Nagyállomáson a 31-es autóbuszok indulási helyeiről, a villamosmenetrendben meghirdetett időpontokban indulnak.


A 9. Debreceni Pulykanapok rendezvényei miatt 2011. június 11-én (szombaton) a nosztalgia villamos SEM közlekedik.

A villamos-közlekedés 100. évfordulója alkalmából szervezett ünnepségsorozat zárónapján, 2011. június 18-án indul ismét a nosztalgia villamos 10, 11, 13 és 14 órakor a Nagyállomástól.

Mindenkit szeretettel várunk!

 

Köszönettel

Csohány Andrea 

kommunikációs előadó

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!