HAON Sziréna

2011.07.01. 10:29

Durvább, mint az eredeti, íme a Johnny Gold paródia!

<span style="font-size: small">Kissé teltkarcsú úriember vonaglik a kamera előtt egy ismerős dallamra. A debreceni Johnny Goldot ugyanis ma már mindenki ismeri, hiszen immáron két dalt is jegyez az angollal meglehetősen hadilábon álló izompacsirta.

Kissé teltkarcsú úriember vonaglik a kamera előtt egy ismerős dallamra. A debreceni Johnny Goldot ugyanis ma már mindenki ismeri, hiszen immáron két dalt is jegyez az angollal meglehetősen hadilábon álló izompacsirta. Egy üzlet azonban általában akkor indul be igazán, amikor egy poénnak megszületik a paródiája.

 

  

 A videómegosztó portálokon az Mc Bufla névre hallgató úriember több paródiavideót is jegyez, hiszen készített már átiratot Fluor Mizu című dalára, de egyéb agymenéseit is megtekintheti a nagyközönség. A figyelmet leginkább megragadó videók egyike azonban kétség kívül a Johnny Gold klip, amelyen talán a kelleténél többet mutat meg magából a fiatalember. A zuhanyzós jelenetek talán még az eredeti klipnél is durvábbra sikeredtek, hiszen meglehetősen furcsa vizuális élményt nyújt a félmeztelen Mc Bufla. Mindenesetre repesve várjuk a Vagyok a gép című Johnny szerzemény átiratát is.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!