HAON Sziréna

2011.07.15. 13:22

Ez történt tegnap Hajdú-Bihar megyében

Hajdú-Bihar - Nézze meg a tegnapi nap híreit Hajdú-Bihar településeiről.

Hajdú-Bihar - Nézze meg a tegnapi nap híreit Hajdú-Bihar településeiről.

Nádudvar – Nagy izgalommal vártuk a szülőket, nagyszülőket, kedves rokonokat, ismerősöket fennállásunk első évzárójára június 25-én -osztotta meg élményeit Váradi Nikolett és Tóth Ilona Márta a családi napközi két üzemeltetője.

Bagamér - Dr. Ruszoly Barnabás a Bagaméri Kör és Hagyományőrző Önkéntes Tűzoltó Egyesület május 28-i közgyűléséről.

Hajdú-Bihar - A leghátrányosabb helyzetben lévő települések közlekedési infrastruktúra fejlesztések támogatására kiírt pályázaton Berettyóújfalu és három konzorciális partnere összesen 204 millió forintot nyert a településeken meglévő buszmegállók felújítására, illetve új buszvárók építésére.Nézőpont: Panelsor(s)ok

Otthonülő panelcsaládban nőtt fel; ha kiment a konyhába, megkérdezték, hova megy. Hiszen, ha megvan a fater–tévé–tévéújság szentháromság, minek kimenni? Meg ha egyszer valaki kijut, úgyis elmondja, mi van odakinn.Barak Beáta jegyzete

Debrecen - A kivárók nagy összegeket takaríthatnak meg last minute utazás esetén.

Elfogadta az Országgyűlés a kötelező béremelésről szóló törvényt, ami garanciát ad arra, hogy az egykulcsos személyi jövedelemadó bevezetése után se csökkenjen a bruttó 300 ezer forintnál kevesebbet kereső munkavállalók nettó bére.Petneházi Attila jegyzete

Debrecen - Miniszteri szakmai elismerések a legjobbaknak debreceni Kenézy Kórházban.

Debrecen - Az utóbbi időben a jegyes párok többet költenek az esküvő kivitelezésére és a lagzira.

Nyírmártonfalva - Erdős Gáborné negyven évet töltött az általános iskola falai között, kezdetben magyar-orosz szakos tanárként, az utóbbi években pedig igazgatóként. Nyírmártonfalván kezdte pedagógiai pályáját, pedig nem is tudta, hogy létezik ilyen nevű település.

Hajdú-Bihar - A közelmúltban két megyénkbeli szakoktató is komoly szakmai elismerésben részesült a kilenc oktatói érdekképviseletből alakult MOHAROS-társaság által alapított értékelésen.

Debrecen - Tengerparti üdülés magyar árakon - ezt keresik az utazási irodáknál, akik a nyaralás idejére külföldre utaznak.

Debrecen (MTI) - Elfogták egy rablássorozat, valamint egy nagy értékű betöréses lopás gyanúsítottjait a nyomozók Debrecenben, a felderítésről a rendőrség csütörtökön sajtótájékoztatón számolt be a városban.

Hajdú-Bihar - A KSH adatai szerint a legtöbb új lakás a kisvárosokban épül.

Debrecen - Visszatérő panaszként időről időre felbukkan a villanyvezetékek miatti gallyazás, melyről más a véleménye a szolgáltatónak és a lakosságnak.

Aradványpuszta - Noha Győri Lajos húsz hektáros dinnyeültetvényén csak jó egy hét múlva kezdődhet a szüret, a gazda meglehetős pesszimizmussal tekint a közeli jövőbe.

Hajdúszoboszló - Sanghaiból, Kína legnagyobb (17 millió lakos!) városából érkezett delegáció csütörtökön Hajdúszoboszlóra.

Debrecen - Az EU Élelmiszersegély-programja keretében – az intervenciós készletek felhasználásával – 2011-ben is élelmiszersegélyt osztanak az ország legrászorultabb lakói számára a Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal (MVH) segítségével.

Hajdúdorog - A bűn megelőzésben kíván szerepet vállalni a Pannon Guard Biztonsági Szolgáltató Zrt., az általuk elhelyezett, ingyenesen működtetett segélykérő oszlopaik felállításával.

Debrecen - Valószínűleg sokaknak okozott kellemetlenséget a Blaháné utca lezárása az elmúlt napokban.

Debrecen (MTI) - A bíróság előzetes letartóztatásba helyezte a Hajdú-Bihar Megyei Kormányhivatal Munkavédelmi és Munkaügyi Szakigazgatási szervének három munkatársát, akiket hivatali visszaéléssel és vesztegetéssel gyanúsítanak - tette közzé a Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) a rendőrség honlapján csütörtökön.

Debrecen (MTI) - Kiss József bicikliket javít Debrecenben, a háza alatt lévő pincében.

Hajdúdorog - A Pannon Guard újabb segélykérő oszlopot állított fel a megyében.

Debrecen - A Bányai Júlia Általános Iskola Lautita Gyermekkara első helyezést ért el a július 10-17. között Grazban (Ausztria) megrendezett I. Kórus-világbajnokságon – tudatta csütörtökön Kelemen Gabriella igazgató.

Hajdúszoboszló - Az épületeket bemutató háromdimenziós képekhez a koronázási jelvények másolata társul.

Debrecen - A Városok, Falvak Szövetsége tagtelepülései mutatkoznak be a Debreceni Nyár programsorozat keretében e hét végén a főtéren.

Debrecen - A Zsuzsi 129. születésnapját ünneplik idén a Kárpát-medence legrégibb működő kisvasútjának barátai.

Debrecen - Már nem kell sokáig latolgatni az esélyeket a felsőoktatási intézményekbe jelentkező diákoknak, ugyanis várhatóan július 21-én meghúzzák a felvételi ponthatárokat.

Berettyóújfalu - A helyi vállalkozók csatlakozását is várják a most induló programhoz.

Debrecen - A Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársai több hajdú-bihari személy ellen inítottak büntetőeljárás.

Debrecen - Mindkét bűncselekménynél üldözés során kapták el a tetteseket.

Debrecen - Csak kedden reggel vették észre a Kálvin tér alagsorában működő Babilon Antikvárium vezetői, mekkora kárt okozott a hétfő esti égszakadás: a csatornák nem bírták elnyelni a lezúdult esőt.

Hajdúszoboszló - Az első találkozó alkalmával turisztikai fejlesztés és ipari beruházás lehetősége vetődött fel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!