HAON Sziréna

2011.08.07. 21:18

Dixie-zenével három napon át Hajdúszoboszlón

Hajdúszoboszló - Idén már 15. alkalommal rendezték meg a fürdővárosban a Szoboszlói Dixieland Napokat, melyek hagyományosan augusztus első hét végéjére esnek.  Szombaton a Hot Jazz Band és Benkó Dixieland Band, valamint a vendégként fellépő Micheller Myrtill, Papa Fleigh és Berki Tamás zenéjét hallgathatták az érdeklődők.

Hajdúszoboszló - Idén már 15. alkalommal rendezték meg a fürdővárosban a Szoboszlói Dixieland Napokat, melyek hagyományosan augusztus első hét végéjére esnek.  Szombaton a Hot Jazz Band és Benkó Dixieland Band, valamint a vendégként fellépő Micheller Myrtill, Papa Fleigh és Berki Tamás zenéjét hallgathatták az érdeklődők. Az ingyenesen látogatható rendezvény zárónapján, a Jazz Steps Band kezdte a programot, majd az Illényi Katicával is játszó Molnár Dixieland Band fejezte be. Szombaton délután a Kovács Máté művelődési központban  Bereczky Loránd a Magyar Nemzeti Galéria címzetes főigazgatója nyitotta meg a Benkó Dixieland Band történetét bemutató kiállítást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!