HAON Sziréna

2011.08.07. 18:17

Dübörögnek majd a lóerők Létavértesen

Autóverseny - A Létavértesi Rally Autó- és Ifjúsági Sport Egyesület – LÉTA RAISE – újra megszervezi az Autós Ügyességi Verseny & Rally Show nevezetű rendezvényét. Az immár ötödik alkalommal megrendezendő eseményre ezúttal augusztus 13-án, szombaton kerül sor Létavértes főterén (Árpád tér).

Autóverseny - A Létavértesi Rally Autó- és Ifjúsági Sport Egyesület – LÉTA RAISE – újra megszervezi az Autós Ügyességi Verseny & Rally Show nevezetű rendezvényét. Az immár ötödik alkalommal megrendezendő eseményre ezúttal augusztus 13-án, szombaton kerül sor Létavértes főterén (Árpád tér). Az évről-évre egyre több amatőr és profi autóst (akiket jól ismerhetünk a Debreceni Salakkörversenyről, a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Rallysprintről, vagy akár az Országos Rally Túra Bajnokságból) vonzó megmérettetésre a szervezők ebben az évben is sok versenyzőt várnak. Az autós hét vége azért is ígérkezik rendkívül izgalmasnak, mivel a versenyszámok mellett a programok közt rendőrségi és quad bemutató, ügyességi verseny, rally show és bikinis autómosás is szerepel, sőt, beszállókártyával még a profi autósok mellé is be lehet majd ülni.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!