HAON Sziréna

2011.08.13. 14:50

Különleges osztálytalálkozó Tégláson

Téglás - Szeretnénk a Kedves Olvasókkal megosztani a 2011. augusztus 6-án megrendezett különleges osztálytalálkozó élményeit.

Téglás - Szeretnénk a Kedves Olvasókkal megosztani a 2011. augusztus 6-án megrendezett különleges osztálytalálkozó élményeit.

Balogh Gábor vadászmester egy egész napos, vendéglátással egybekötött kirándulást szervezett az osztálytalálkozó alkalmából Téglásra a Dienes László Szakközépiskola és Gimnáziumban negyven éve érettségizett osztálytársai számára, melyet hűséges tanáraink is megtiszteltek jelenlétükkel.

Városnézés az osztálytalálkozó keretei között

A város központjában már útra készen vártak bennünket Téglás Város Vadásztársaságának hintói, az eléjük befogott lipicai lovakkal, hogy kivigyenek a találkozó helyszínére, a fácánneveldéhez. A festői környezetben található kis vadászház teraszán a reggelihez saját tenyésztésű mangalicából készült finomságokkal megrakott asztalt terítettek vendéglátóink. Ebédre őzgulyás készült, majd az ételkülönlegességek sorát vaddisznópörkölt zárta. Az ételek jó ízének titkát is megtudtuk: a húsokat már hónapokkal a felhasználás előtt bepácolják, majd fagyasztják.

Humoros, nagylelkű házigazda

Az ételcsodák mögött azonban az eredeti humorral, magától értetődő természetességgel, nagylelkűséggel megáldott

házigazdánk állt. Az ő szívet–lelket melengető vendégszeretete által otthon éreztük magunkat Tégláson. Erősödött

összetartozásunk fontossága.

Szeretettel, jó szóval, derűvel

Ezen a felhőtlen, örömteli napon feltöltődtünk szeretettel, jó szóval, derűvel. Villanyáram és gépi zene nélkül is azok lehettünk, akik voltunk egykor: „szabadlelkű diákok”.

Gyarmatiné Kiss Margit

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!