HAON Sziréna

2011.09.04. 16:08

Vasárnap délelőtt a dixie szólt a debreceni Jazznapok alkalmából

Amire ritkán akad példa, a világhírű zongorista Szakcsi Lakatos Béla a dzsessz talán „legehetőbb” válfajában is muzsikált a 40. Debreceni Jazz Napok vasárnapi programjában. A Debreceni Dixieland Band vendégzenészeként tett kiruccanást a műfajban, a jelenlévő nagyszámú közönség legnagyobb gyönyörűségére.

Amire ritkán akad példa, a világhírű zongorista Szakcsi Lakatos Béla a dzsessz talán „legehetőbb” válfajában is muzsikált a 40. Debreceni Jazz Napok vasárnapi programjában. A Debreceni Dixieland Band vendégzenészeként tett kiruccanást a műfajban, a jelenlévő nagyszámú közönség legnagyobb gyönyörűségére. Egy szám erejéig a hazai zongoristával, Erdei Kálmánnal váltva játszottak, ami szintén osztatlan sikert aratott a Baltazár Dezső téren.

A 4 napos rendezvényt a 21 tagú Cívis Big Band Debrecen és vendégzenészei – Dennert Árpád, Kollmann Gábor (szaxofon), Tiba Sándor és a mindössze 6 éves Wesser Patrik (dob)fellépése zárta a téren.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!