HAON Sziréna

2011.10.22. 13:26

Ákombákom: alkotnak és mesélnek a MODEM-ben Debrecenben

Debrecen - Apróságoknak szóló alkotókör munkájában vehettek részt a gyerekek szombaton délelőtt a debreceni modern és kortárs művészeti központban.

Debrecen - Apróságoknak szóló alkotókör munkájában vehettek részt a gyerekek szombaton délelőtt a debreceni modern és kortárs művészeti központban.Mint a szakkör hírleveléből kiderül, a MODEM e hétvégi foglalkozásain egy-egy műalkotást mutatnak be közelebbről a gyerekeknek, mesével és alkotómunkával övezve.

– A múzeumpedagógiai foglalkozáson a gyerekek játékos formában, az alkotás élményén keresztül ismerkedhetnek meg a modern és a kortárs képzőművészettel. Az élményközpontú órák nemcsak a későbbi múzeumlátogatási szokásokat alapozzák meg, hanem segítik a gyermekeket tudatos kép-olvasóvá válni – olvasható a közleményben.

További információk

Az Ákombákom szakkör 4-7 évesek részére október 22-től minden hónap második és negyedik szombatján, 10.30 és 11.45 között rendezik meg. A maximális létszám 15 fő, így érdemes előre bejelentkezni. A foglalkozások nem egymásra épülnek, bármikor be lehet kapcsolódni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!