HAON Sziréna

2011.11.27. 18:11

Verekedni tudni kell

Debrecen - A közelharcra oktatták a hónap közepén több napon át a Bocskai lövészdandár katonáit. Révészné dr. Markovics Zita kommunikációs tészt tájékoztatása szerint a kiképzés anyagát olyan hagyományos küzdősportok alkották, mint az ökölvívás, a judo és a karate, illetve a résztvevők ezek mellett a ju-jitsu és a krav-maga elemeiből is ízelítőt kaptak.

Debrecen - A közelharcra oktatták a hónap közepén több napon át a Bocskai lövészdandár katonáit. Révészné dr. Markovics Zita kommunikációs tészt tájékoztatása szerint a kiképzés anyagát olyan hagyományos küzdősportok alkották, mint az ökölvívás, a judo és a karate, illetve a résztvevők ezek mellett a ju-jitsu és a krav-maga elemeiből is ízelítőt kaptak. A képzés második részében a késharc alapjait tanulták a katonák. Az oktatásra a dandár összes alegységétől érkeztek jelentkezők, többségük már szerzett tapasztalatot valamilyen küzdősportban. Rendfokozat szempontjából vegyes volt a társaság, akadt közöttük őrvezető és százados is, akik a sikeres befejezés után a saját egységüknél adhatják majd tovább a tanultakat. HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!