HAON Sziréna

2011.12.10. 17:11

Projektzáró nap Kismarján

Kismarja - December 07-én Kismarjában került megrendezésre a „Szalárd-Paptamási-Kismarja összekötő út építéséhez szükséges műszaki tervdokumentáció kidolgozása” HURO/0901/002/1.1.3. elnevezésű projekt záró konferenciájára.

Kismarja - December 07-én Kismarjában került megrendezésre a „Szalárd-Paptamási-Kismarja összekötő út építéséhez szükséges műszaki tervdokumentáció kidolgozása” HURO/0901/002/1.1.3. elnevezésű projekt záró konferenciájára. A zárókonferencia célja volt a településen élők számára a projekt bemutatása, az eredmények népszerűsítése, a lakosság tájékoztatása, valamint a partnerség erősítése. A konferencián közel fél százan jelentek meg, és kaptak választ kérdéseikre a pályázatban érintett települések polgármestereitől, a tervezőtől, projektmenedzsertől. A tervezői szakasz lezárását követően folytatásként 2012-ben kerül sor a pályázat benyújtására, melynek elnyerése esetén egy új korszak veszi kezdetét a határ innen és túl oldalán lévő települések számára.

 

Nagyné Kelemen Mónika - tudósító

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!