HAON Sziréna

2012.01.28. 15:19

Hypertonia kezelésének áttekintése Debrecenben

Debrecen - A magasvérnyomás-betegségben szenvedők legmodernebb kezelésének lehetőségeivel foglalkoztak azon a konferencián melyet a DE OEC I. számú Belklinika Regionális Hypertonia Centruma, a Családorvosi Tanszék és a Magyar Hypertonia Társaság közösen rendezett meg szombaton.

Debrecen - A magasvérnyomás-betegségben szenvedők legmodernebb kezelésének lehetőségeivel foglalkoztak azon a konferencián melyet a DE OEC I. számú Belklinika Regionális Hypertonia Centruma, a Családorvosi Tanszék és a Magyar Hypertonia Társaság közösen rendezett meg szombaton. Az „Aktualitások a hypertonia kezelésében – fókuszban a diabetes” című tudományos továbbképzésen a régió családorvosai, belgyógyászai és gyógyszerészei jelentek meg. A hypertonia esetén gyakran találkozunk cukorbetegséggel és zsíranyagcsere-zavarral, illetve ér- és vesekárosodással, ezért külön előadások foglalkoztak ezen témákkal is. HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!