HAON Sziréna

2012.04.09. 13:26

Ön miért szereti a Naplót?

Debrecen - Kovács Jánosné Marika éppen 36 éve járatja a Naplót, mely már a szüleinek is kedvenc olvasmánya volt az 50-es évek elejétől.

Debrecen - Kovács Jánosné Marika éppen 36 éve járatja a Naplót, mely már a szüleinek is kedvenc olvasmánya volt az 50-es évek elejétől.Olvasónk közgazdasági technikumot végzett, MÁV beruházóként dolgozott nyugdíjazásáig, nem véletlen tehát, hogy az újságban legelőször a gazdasági és a politikai élet híreit keresi.  Úgy látja, igen jó szakorvosok hirdetik magukat a lap hasábjain, s nagyon hasznosnak tartja, hogy a a lapban helyet kapnak az ügyeletek elérhetőségei, a színház- és moziműsor, az éttermek ajánlatai, de kedveli a keresztrejtvényt is, melyet nemegyszer az internet segítségével szokott megfejteni.

A TV Plusz mellékletből naprakészen tájékozódhat a rádió és televízió műsorairól. A sportéletet is figyelemmel kíséri, bár kedvenc sportjai - a jégkorong és a korcsolya -  nem annyira elterjedtek, kedvenc csapata, a DVSC azonban annál többet szerepel a hírekben. A Naplót és a Hajdú Aprót időnként a ház többi lakója is kölcsönkéri tőle.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!