HAON Sziréna

2012.04.01. 16:40

SzobRock – VI. Hajdúszoboszlói Amatőr Rockzenei Találkozó és Verseny

Hajdúszoboszló - A hajdúszoboszlói Kovács Máté Városi Művelődési Központ és Könyvtár együttműködve a Rocksulival és a Kelet Underground Tehetségkutatóval március utolsó szombatján immár hatodik alkalommal biztosított lehetőséget az észak-alföldi régió amatőr rockzenekarainak bemutatkozására és versenyére.

Hajdúszoboszló - A hajdúszoboszlói Kovács Máté Városi Művelődési Központ és Könyvtár együttműködve a Rocksulival és a Kelet Underground Tehetségkutatóval március utolsó szombatján immár hatodik alkalommal biztosított lehetőséget az észak-alföldi régió amatőr rockzenekarainak bemutatkozására és versenyére.A Szoboszlói Tavaszi Művészeti Napok záróeseményén tizenöt zenekar csapott a húrok közé, akik kizárólag saját szerzeményeiket játszották. A megyéből, Salgótarjánból és idén első alkalommal a határontúlról is jelentkeztek fiatalok a versenyre.

A szakmai zsűri döntése alapján a Felvidékről érkezett nagykaposi Southern Comfort zenekar bizonyult a legjobbnak, s így esélyt kapott, hogy részt vegyen a Hangfoglalás elnevezésű országos tehetségkutatóban, ahol akár az egy millió forintos fődíjat is megnyerhetik.

 

 

Berényi Viktória

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!