HAON Sziréna

2012.05.13. 19:00

Május végére elkészül a sporttelep felújítása

Elkezdődött a püspökladányi sportpálya fejlesztése, korszerűsítése. Az önkormányzat a belügyminisztérium által kiírt pályázaton nyert közel 21 millió Ft-ból újíttatja fel a Sporttelepet.

Elkezdődött a püspökladányi sportpálya fejlesztése, korszerűsítése. Az önkormányzat a belügyminisztérium által kiírt pályázaton nyert közel 21 millió Ft-ból újíttatja fel a Sporttelepet. Megújul a futópálya, tetővel ellátott lelátó készül, korszerű hangosítás és vizesblokk várja majd a kilátogató szurkolókat, sportolókat. A kivitelező cég két hete kezdte el a munkálatokat, amit májusban be is fejez.

A telepen található pálya ad otthont a futballmérkőzéseknek, atlétikai versenyeknek, a salakos futópályája pedig az amatőr sportolók kedvelt helye. De emellett számos családi, egyesületi, és sárréti sportesemény helyszíne is a sportpálya.

A hosszas közbeszerzési folyamat után egy nádudvari cég nyerte meg a kivitelezési feladatot. A cég több környékbeli településen végezett már felújításokat, s vállalta, hogy 2012. május 31-dikei határidőre megvalósítja a beruházást. Ütemterv szerint haladnak a munkálatokkal. Április elején kész lesznek a betonozási munkák és április közepén felállítják a lelátó tetőszerkezetét is. Májusban pedig elkészül a vizesblokk és a futópálya. A cégvezető elmondta, hogy a külső munkálatokba igyekeznek püspökladányi alvállalkozókat bevonni.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!