HAON Sziréna

2012.06.23. 10:47

Megkapták diplomájukat az agrárosok Debrecenben

Debrecen - Közel százhetven hallgató vehette kézhez diplomáját szombat délelőtt az Agrár- és Gazdálkodástudományok Centruma Mezőgazdaság-, Élelmiszertudományi és Környezetgazdálkodási Karának tanévzáró ünnepi tanácsülésén az Agrárcentrum aulájában.

Debrecen - Közel százhetven hallgató vehette kézhez diplomáját szombat délelőtt az Agrár- és Gazdálkodástudományok Centruma Mezőgazdaság-, Élelmiszertudományi és Környezetgazdálkodási Karának tanévzáró ünnepi tanácsülésén az Agrárcentrum aulájában.A megjelenteket dr. Nagy János rektor köszöntötte. A kar dékánja, dr. Kátai János beszédében hangsúlyozta, hogy az elmúlt évek fejlesztéseinek köszönhetően a diákok az eddiginél is jobb körülmények között élhetnek, tanulhatnak. Útravalóként megjegyezte: az agrárpálya nehéz, de izgalmas hivatás, amelyhez hit, szakmai elkötelezettség és tartás szükséges.

Diplomájuk átvételét megelőzően a mérnök végzettségűek a hagyományok szerint esküt tettek a haza alkotmányára (amely januártól immár az Alaptörvény) és a magyar mezőgazdaság felvirágoztatásának előmozdítására.

Az Agrárcentrum Mezőgazdaság-, Élelmiszertudományi és Környezetgazdálkodási Karának részéről több kitüntetést is átanyújtottak. Így az intézményt érintő hiteles tájékoztatásért sajtódíjat adományoztak a Hajdú Online-t és a Hajdú-bihari Naplót is birtokló Inform Médiának. Az elismerést a cég ügyvezető igazgatója, Fodor István vehette át. HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!