HAON Sziréna

2012.06.18. 08:00

Színésznek is kiválóak a vámospércsi óvónők

Vámospércs - A legkisebb hajdúváros óvodájában dolgozó „óvodapedagógusok” nemcsak a saját szakterületükön teljesítenek kiválóan, hanem színészmesterség terén is megállnák a helyüket.

Vámospércs - A legkisebb hajdúváros óvodájában dolgozó „óvodapedagógusok” nemcsak a saját szakterületükön teljesítenek kiválóan, hanem színészmesterség terén is megállnák a helyüket.Évekkel ezelőtt Polgárné Daróczi Anikó vezetésével megalakították a „Báb munkaközösséget”. Céljuk az volt, hogy a kis óvodásoknak bábelőadásokat és kosztümös színházi előadásokat mutassanak be, ezekkel is élményeket nyújtsanak a gyerekeknek. A kezdeményezésnek olyan nagy a sikere, hogy nemcsak nagy ünnepek alkalmával, hanem évközben is meglepik a gyerekeket egy-egy előadással. Az évek során sok-sok meséből rendeztek kosztümös-díszletes előadást, amelyre nagy szeretettel és lelkesedéssel készülnek. Így volt ez az idei Gyermeknapon is, amikor az egyik legismertebb és legnépszerűbb mesével –Hófehérke és a hét törpe – kedveskedtek az óvodásoknak, amelyet a lelkes közönség vastapssal jutalmazott.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!