HAON Sziréna

2012.06.10. 21:52

Több száz fellépő a Rocksuli vizsgakoncertjén Debrecenben

Derbrecen - Rendhagyó módon, idén az Ifjúsági Ház udvarán lesz a Rocksuli évzáró koncertje. Június 15-én és 16-án két napos rendezvénnyel zárja 22. tanévét az iskola.

Derbrecen - Rendhagyó módon, idén az Ifjúsági Ház udvarán lesz a Rocksuli évzáró koncertje. Június 15-én és 16-án két napos rendezvénnyel zárja 22. tanévét az iskola.A két napos mini fesztiválra közel száz dallal készülnek a diákok. A Rocksuli növendékei többek között olyan slágereket adnak elő, mint a Pokolgéptől az Ítélet helyett, a Deep Purple-től a Burn és az AC/DC-től a Highway to Hell.

 Pénteken 16 órától, szombaton pedig 15 órától kezdődik a rendezvény. A koncertek mindkét nap 22 óráig tartanak, utána pedig „Rocksuli fesztivál” lesz az Ifjúsági Ház helyiségeiben. Így rocksulis zenekarokat láthat a közönség, kipróbálhatják a látogatók a Goldsprintet, biliárd bajnokságon vehetnek részt, valamint megtekinthetik a Rocksuli 18. születésnapján készült koncertfilmet.

 A napijegy ára 800 Ft, a két napos bérleté 1200 Ft. Jegyek elővételben kaphatók az Ifjúsági Házban (Simonffy utca 21.).

 

További információ: www.rocksuli.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!